Er det eneste du finner i vårt produkt. Ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Eggehvite på flaske kan du helt enkelt tilsette i flere ulike retter for å høyne ditt daglige proteininntak på en naturlig og sunn måte.

KJØP NÅ

ULTIMIGHT EGGEHVITE
KAN BRUKES TIL…

STEKING

Omeletter, wraps,
pannekaker

SHAKES

Smoothies, shakes,
cocktails

BAKING

Kaker, brød,
desserter

PAVLOVA

Det må ikke være 17. Mai for å kunne nyte en deilig Pavlova-kake! Gjør bakingen til en enkel sak med eggehvite på flaske.

OMELETT

Aldri før har det vært så lett å tilberede en eggehvite-omelett uten fett! Null søl, null eggeskall og litt bedre tid.

SMOOTHIE

Smoothies inneholder ofte masse frukt og grønt, men sjeldent mye med proteiner. Gjør det til et komplett måltid!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • Kan jeg drikke Ultimight Eggehvite?

  Det er helt trygt å drikke vår eggehvite rett fra flasken. Det er faktisk tryggere da produktet vårt har gått gjennom en pasteuriseringsprosess som tar knekken på alt av potensielle bakterier. Denne prosessen gjør det også lettere for kroppen å fordøye og ta til seg næringen fra proteinene.

 • Hva betyr biotilgjengelig?

  Biotilgjengelighet betyr i hvilken grad de ulike næringsstoffene absorberes i kroppen og taes opp i cellene våre. Eggehvite er rangert som en av de matvarene med høyest biotilgjengelighet. Det betyr at ingen av aminosyrene (proteiner) blir sløst bort. Dette er en svært viktig faktor når det gjelder å få i seg riktig næring, bevare muskelvekst og gi økt styrke.

 • Hvorfor trenger vi proteiner?

  Proteiner fungerer som kroppens byggeklosser. Prosesser i kroppen vår som bla. dannelse og fornyelse av skjelett, organer, muskler, hud er avhengig av proteiner gjennom kosten. Proteiner består av flere ulike aminosyrer. De åtte essensielle aminosyrene (deriblant BCAA) som kroppen din er avhengig av, men ikke klarer å produsere selv – får du kun gjennom næring, og eggehvite inneholder alle disse.

  På grunn av eggehvitens rene proteininnhold i forhold til kalori, fett og karbohydrater, er eggehvite kjent for å være kjendiser og sports-personligheter sin favorittkilde til proteiner.

 • Hva skjer med plommen?

  Frykt ikke! Med Ultimight Eggehvite kan du være sikker på at plommen blir brukt til noe fornuftig. I tillegg til å bli sendt til bakerier rundt om i landet, brukes den også til produksjon av bla. majones og dressinger.

Norske frittgående
høner

Vi bruker kun egg fra Norske frittgående høner fra utvalgte Norske gårder. Dette bidrar til økt velferd og større bevegelsesfrihet for hønene, som igjen betyr et bedre produkt.

Høy-kvalitets
protein

Eggehvite inneholder alle de essensielle aminosyrene og har en eksepsjonell høy biotilgjengelighet. Derfor blir det også rangert som et av verdens beste proteiner.

5 Mnd holdbarhet i romtemperatur

Vår pasteuriserte eggehvite har hele 5 mnd. holdbarhet fra produksjonsdato, og kan oppbevares i romtemperatur. Etter åpning gjelder 14 dager i kjøleskap. Kan fryses i 12 mnd.

Revolusjonerende pasteurisering

Eggehviten vår blir pasteurisert på en helt spesiell måte som tar knekken på alt av potensielle bakterier. Denne prosessen sørger også for at kroppen tar til seg mest mulig av næringen.

MEN, HVA SKJER MED PLOMMEN?

Spar deg for dårlig samvittighet ved å måtte kaste plommen! Med Ultimight Eggehvite kan du være sikker på at plommen blir brukt til noe fornuftig. I tillegg til å bli sendt til bakerier rundt om i landet, brukes den også til produksjon av bla. majones og dressinger.

EN SMOOTH MÅTE Å FÅ I SEG NÆRING!

Smoothies er en utrolig lettvint måte å få i seg frukt og grønt på, men de er dessverre ikke alltid like næringsrike som de er gode. Ved at konsistensen er som vann på Ultimight Eggehvite, gjør at det ikke lenger er noen sak å tilsette ekstra proteiner!

BESTILL RETT HJEM

Gjør det enkelt: Klikk på ønsket butikk du vil handle hos, og bli ført direkte til produktsiden deres for Eggehvite.

ELLER KJØP I BUTIKK

Ultimight Eggehvite finnes nå på Meny og utvalgte REMA1000-butikker!

Bli en del av vår lille familie! Hold deg oppdatert om produkter, delta i konkurranser, motta deilige oppskrifter, og sikre deg eksklusive tilbud!

 

MELD MEG PÅ!

Ultimight AS © 2019+
Alle rettigheter forbeholdes.