VÅRE
ULTIMATE AMBASSADØRER

 

Gjennom sin egen reise, vet Iselin viktigheten av målsetting, men også hva som skal til for å nå dem. Gjennom solide treningsprogram og kostholdsveiledning ønsker Iselin å inspirere andre til å oppnå den beste versjonen av seg selv.

 

“Fortiden er en lærepenge og fremtiden er muligheter. Min reise har gjort meg målbevisst og selvstendig; gjort meg til en som tør å gå en utrådd vei. Mitt mål er å inspirere andre til å følge sine mål, hva enn de måtte være”

 

Julie har en eksepsjonell evne til å spre  treningsglede og matglede. Gjennom sin jobb som webcoach, skreddersyr hun kosthold- og treningsplaner, og har som mål å motivere og inspirere andre til å bli den beste utgaven av seg selv – både fysisk og psykisk.

 

“Du kommer ikke til å mestre resten av livet ditt på én dag, så fokuser heller på å mestre dagen. Ta vare på; invester; ha tro på, og vær glad i deg selv. Du er unik, og det er din superkraft! Livet er ingen selvfølge, så vær takknemlig for hver dag du får, og nyt dem med de rundt deg!”

Bli en del av vår lille familie! Hold deg oppdatert om produkter, delta i konkurranser, motta deilige oppskrifter, og sikre deg eksklusive tilbud!

 

MELD MEG PÅ!

Ultimight AS © 2018+
Alle rettigheter forbeholdes.